GSM / 4G / 5G

IEC Telecom er direkte partner med Telenor mobil og tilbyr komplette LTE pakker til alle type kjøretøy. Gjennom de siste årene har vi levert flere hundre modem og abonnement til alt fra myndigheter til fiskeri. 

Våre maritime pakker er spesielt egnet for yrkesbåt som operer innenfor 4G dekningen til Telenor. Som Satcom distributør har vi også løsninger utenfor 4G sonen hvis man har behov for det. Les mer om det her

VoLTE
4G Tale som teknisk heter VoLTE (Voice over LTE) og er en ny teknologi som tar i bruk 4G-nettet til tale. Det foregår ved at lydinformasjonen sendes som datapakker, ikke ulikt hvordan IP-telefoni og Skype-samtaler fungerer.

Telenor bygger kontinuerlig ut nettet med flere frekvenser som supplerer hverandre, og kombinerer frekvensbåndene 800-, 1800- og 2600-MHz etter behov. 800 MHz-frekvensbåndet er svært robust med god rekkevidde og perfekt for taledekning innendørs der tradisjonelle telefonsignaler ikke slipper gjennom. Dette gjelder spesielt for bygninger med mye glass som kontorlokaler eller nyere funkishus, i tillegg til bilen.

Med 4G Tale vil du kunne ringe uten problemer, selv om vanlig 3G og 2G ikke fungerer optimalt. 4G Tale fungerer fint over en frekvens, og 4G+ bidrar til bedre stabilitet.

VoWiFi
Med våre pakkeløsninger kan mannskap på båt benytte sin egen mobil så lenge de er tilknyttet båtens WiFi. 

5G
13. mars 2020  åpnet Telenor 5G-nettet, som første mobiloperatør i Norge – for alle våre kunder. 5G er en helt ny infrastruktur som vil tilby større hastigheter og mer kapasitet, og dermed åpne for bedre brukeropplevelser og helt nye muligheter i mobilnettet.

IEC telecom tilbyr LTE modemer fra PepLink, Celerview og Teltonika
2G, 3G, 4G og 5G